Nøkkelordene innenfor levering av varene dine er leveringstid, sikkerhet og pris. Kundene gidder ikke vente lenge eller betale skjorta for å få varene deres.

Innenfor forsendelse er det flere forskjellige muligheter, og hva du skal velge avhenger av hvilke behov du har.

Åpner du en liten nettbutikk med få leveringer om uken med lav vekt, kan det lønne seg å sende pakkene/brevene som vanlig post med frimerker, eller den litt dyrere løsningen som kan spores. Dette kan anbefales hvis pakkene er av høy verdi.

Forventer du å sende mange pakker om uken (eller om dagen), kan en avtale med et fraktfirma som f.eks. Posten eller GLS være en god idé. Hos begge virksomheter er det muligheter for å lage særavtaler som gir deg mer rabatt, jo flere pakker du sender. Fordelen med en profesjonell løsning som denne er at sikkerheten og leveringstiden er i topp. Til gjengjeld koster det litt mer.

Det du skal gjøre

Prøv å forutse hvilket behov du får. Skal du sende få pakker eller brev om uken, kan det være en ide å sende det som vanlig pakkepost på posthuset. Har du et større behov, kan du ta kontakt til en av de etablerte fraktselskapene og høre hvilke tilbud de har.

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.