Motta betaling direkte i din app med kundegjenkjenning

Nye kjøpsvaner har de siste årene forandret tradisjonell e-handel. Flere og flere handler i dag fra mobile enheter, hvilket gjør at nettbutikkene bør tilpasse og optimalisere sine løsninger for å imøtekomme kundenes nye handlemønster.

Nordiske forbrukere er godt vant med å bruke mobiltelefonen når de handler på nett - alt i fra billetter, mat, klær og abonnement på streamingtjenester. Over halvparten av norske forbrukere handler på nett via mobilen, og mange gjør det via apper. 

Tilrettelegg for en friksjonsfri betaling

Easy in-app SDK

Når du selger dine varer og tjenester via en app gjelder det å legge til rette for en friksjonsfri kjøpsreise. Betaling er en viktig del av denne reisen. 

Nets har utviklet en in-app betalingsmodul for Easy betalingsløsning så du kan motta betaling i et sikker betalingsvindu spesilet designet for iOS og Android. In-app løsning gir deg mulighet for å implementere en betalingsmodul direkte i din applikasjon, på en enkel og rask måte.

Med Easy checkout tilbyr du en smart betalingsløsning som også husker tilbakevennende kunder og deres foretrukne betalingsmetoder. Kunden trenger bare å taste inn sine opplysninger ved førstegangskjøp. 

Populære e-lommebøker; Vipps, Swish og MobilePay inngår i løsningen i likhet til tradisjonelle betalingsmetoder som kort og faktura. Du kan legge til, eller fjerne betalingsmetoder ettersom hva dine kunder foretrekker å betale med.

 

Framtidssikker og PSD2-kompatibel betaling

Nets sin in-app betalingsmodul  oppfyller kravene i det nye EU direktivet, som går ut på at kunder skal verifiserer betalinger ved godkjenning med to-faktorautentisering. Dette gjøres ved å bruke sterk kundeautentisering (Strong customer authentication- SCA). Kundene godkjenner dermed betalinger ved hjelp av passord sendt på SMS, mobilbank eller 3D-Secure.

 

Enkel integrasjon – slik kommer du i gang

In-app SDK (Software Development Kit)-pakken som enkelt kan integreres i Easy betalingsløsning er gratis. Alt du trenger, er noen få kodelinjer, og så er du klar til å motta betalinger i apper for iOS og Android. Hvis du allerede bruker Easy betalingsløsning er det ikke noe å vente på. Hvis ikke, kan du opprette en gratis testkonto for Easy og aktivere den når du er klar.

SDK-pakken inneholder tydelig dokumentasjon og eksempler som du kan bruke som veiledning ved integrasjon. Merk: For å kunne bruke SDK-pakken må du også ha integrert standard programmeringsgrensesnitt for Easy betalingsløsning.

 

Er du klar til å motta betalinger gjennom bedriftens app? 

Last ned Easy in-app SDK 

 

New call-to-action

Sepideh Majidzadeh

Sepideh Majidzadeh

Jeg jobber som markedsansvarlig i Nets med fokus på våre e-handelsløsninger, og blogger naturligvis om netthandel. Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer derfor jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Send meg gjerne kommentarer, spørsmål eller tema du ønsker å lese mer om. Dersom du ønsker å være gjesteblogger kan du ta direkte kontakt med meg: smaji@nets.eu

Følg Sepideh Majidzadeh på

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.