Nets bidrag til bedrifter som trenger å omstille seg

 

Gatene er tomme, mange forretninger holder stengt, og i hodet har vi en masse tanker og ubesvarte spørsmål. Hvordan skal dette gå?

Koronakrisen har gjort hverdagen mer utfordrende for mange. Både privat og yrkesmessig. De som driver fysisk butikk, sliter kanskje med å holde på ansatte eller å drifte selskapet. Vi vet at det er tøft for fysiske butikker å holde hjulene i gang. Vi vet også at mange av de hardt rammede butikker ønsker å omstille seg og opprette en online forretning.

I slike tider trenger alle, både store og små, å ta del i dugnaden. Vi representerer en veldig liten, men viktig del av virksomheter: betalingene. Vi ønsker å bidra til å skape forutsetninger for at selskaper kan fortsette å eksistere. Derfor ønsker vi å bidra med gratis betaling på nett gjennom vår Easy checkout som kan settes opp innen 24 timer. Vi dekker kostnadene frem til 30. juni 2020. Avtalen skal være inngått seneste utgangen av mai 2020.

 

Kampanjen dekker følgende:

  • Easy betalingsløsning – alle betalingsmetoder er inkludert.
  • Kort og kortinnløsning, Vipps, faktura, og delbetaling.
  • Selger du i Sverige er Swish inkludert og Mobilepay i Danmark.
  • Du betaler ingenting før 30.juni. Det vil si ingen transaksjonsgebyrer, månedlig avgift og kortinnløsning.
  • Ingen bindingsperiode

For å komme i gang med Easy betalingsløsning skal du først opprette et konto for så å kunne starte søknadsprosessen. I søknaden finnes priser som vil gjelde etter kampanjeperioden. Her kan du se en video om hvordan du fullfører søknaden for Easy betalingsløsning.

 

Vi håper at andre kan bidra  

Kanskje din organisasjon, forening eller selskap kan toppe kampanjen med ytterligere bidrag? Alla kan ikke gjøre alt, men til sammen kan vi gjøre en forskjell. Del gjerne med oss om det er bidrag som kan komme til nytte for lokale bedrifter som:

  • Er i gang med å skulle omstille sin fysiske forretning til online forretning.
  • Allerede mottar betaling på nett, men som ønsker konkurransefortrinn eller boost . 

    New Call-to-action
Sepideh Majidzadeh

Sepideh Majidzadeh

Jeg jobber som markedsansvarlig i Nets med fokus på våre e-handelsløsninger, og blogger naturligvis om netthandel. Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer derfor jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Send meg gjerne kommentarer, spørsmål eller tema du ønsker å lese mer om. Dersom du ønsker å være gjesteblogger kan du ta direkte kontakt med meg: smaji@nets.eu

Følg Sepideh Majidzadeh på

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.