Stormberg legger til rette for en helhetlig  kundeopplevelse med omnikanal-løsning

Helt siden oppstarten i 1998 har Stormberg tatt et stort samfunnsansvar, og i dag er de et av Norges mest populære sportsmerker. Selskapet drifter hele 37 butikker og en stor nettbutikk, og med Nets som betalingsleverandør kan de tilby kunder fra hele Norden en trygg og fleksibel handel.

Nettbutikken vår ble opprettet i 2008, men da med relativt enkle løsninger. Siden den tid har det skjedd utrolig mye, og etter hvert som antallet kunder har økt, har vi vært nødt til å utvikle oss. Nets har vært med oss som betalingsleverandør helt fra starten av, forteller Birte Pedersen, økonomisjef i Stormberg.

I dag er nettbutikken og de 37 fysiske butikkene knyttet mye tettere sammen, og Stormberg tilbyr blant annet Webshop-in-shop, «Klikk og Hent» og digital byttelapp. Samtidig jobber selskapet hele tiden med å videreutvikle seg og planlegger å lansere flere spennende funksjoner fremover.

Webshop-in-shop er en del av vår omnikanal-løsning og er helt enkelt en assistert stasjon for netthandel i de fysiske butikkene våre, tilgjengelig for kunder som ønsker å handle online. Det vil si at du som kunde får tilgang til hele Stormbergs sortiment på over én million produkter, og både størrelser og fargekombinasjoner vi ikke har i butikk, forteller Pedersen.

 

Stormberg skoleveien

 

Vil gjøre verden til et litt bedre sted

I tillegg til å være en kjent og folkekjær merkevare med familievennlige priser og produkter av høy kvalitet, tar Stormberg et stort miljø- og samfunnsansvar. I 2019 ble selskapet kåret til Norges mest bærekraftige tekstilmerkevare i Sustainable Brand Index – Europas største forbrukerundersøkelse om bærekraft.

Vi ønsker å gjøre verden til et litt bedre sted. Derfor går én prosent av omsetningen vår til humanitære og samfunnsnyttige formål. I tillegg er inkludering en av de viktigste verdiene våre, og helt siden oppstarten har vi jobbet for å inkludere dem som ofte havner utenfor arbeidslivet, sier Pedersen.

 

Stormberg tilbyr alle kunder en trygg handel med Nets

Da Stormberg skulle velge betalingsleverandør, ønsket de seg en samarbeidspartner som allerede var godt etablert i markedet. Valget falt på Nets, som nå håndterer alle kortbetalinger både i butikk og nettbutikk.

 Fordi vi har så mange ulike kunder, er det viktig for oss å kunne tilby en fleksibel betalingsløsning. Noen ønsker å betale med en gang, mens andre vil prøve produktet først. Derfor må vi kunne tilby en betalingsløsning som gir kundene flere valgmuligheter – blant annet faktura, kort, PayPal og Vipps, forteller Pedersen.


Stormberg Brokke

 

Nets er en anerkjent betalingsleverandør som kundene våre er trygge på. Teamet bak tjenesten er pålitelige, og de sørger alltid for at oppgjørene kommer inn til riktig tid – noe som gjør det enklere for oss å holde styr på økonomi og regnskap.

Pedersen legger til at Nets også leverer Stormbergs gavekortløsning, og at kundene helt enkelt kan kjøpe gavekortene i en av de fysiske butikkene deres, velge beløp og deretter bruke det enten i butikk eller nettbutikk. 

Vi er ganske enkelt veldig fornøyd med samarbeidet med Nets. De svarer raskt på supportsaker, er løsningsorienterte og hjelper oss alltid på best mulig måte, avslutter hun.

 

Gjør deg kjent med Nets 360 og ta kontakt for å finne ut hvordan du best kan strømlinjeforme dine løsninger tilknyttet betaling på nett, i butikk, med gavekort, retur, etc. 

I en OmniChannel-verden skiller ikke forbrukerne mellom online og offline. Det bør ikke betalingsløsningen din gjøre heller!

Sepideh Majidzadeh

Sepideh Majidzadeh

Jeg jobber som markedsansvarlig i Nets med fokus på våre e-handelsløsninger, og blogger naturligvis om netthandel. Det er viktig for oss at våre kunder lykkes med netthandel og publiserer derfor jevnlig blogginnlegg relatert e-handel til inspirasjon, motivasjon, og læring. Send meg gjerne kommentarer, spørsmål eller tema du ønsker å lese mer om. Dersom du ønsker å være gjesteblogger kan du ta direkte kontakt med meg: smaji@nets.eu

Følg Sepideh Majidzadeh på

Kommentarer (0)

Det er ingen kommentarer ennå

Bli den første til å kommentere innlegget.